30 Ağustos 2007 Perşembe

Birinci Dönem Yarışmacıları



BBG Neleri Değiştirdi ?

Biri bizi gözetliyor yayınlnandığı 5 dönemiyle Türkiye'deki televizyonculuk anlayışına yep yeni bakış kazandırmayı başarırken yarışmaki karakterlerde her zaman her zaman halkın büyük sevgisini kazandı.Başarılı sunumu ile Biri Bizi Gözetliyor yarışmasıyla bütünleşen Öykü Serter farklı ve kendine özgü tarzı ile programa renk kattı.BBG kısacası Türkiyede yarışma formatlarına şekil veren bir yarışma olmuştur bir çok benzeri denenmiştir fakat onun kalitesini orjinalliğini kimse tuttamamıştır...

BBG NEDİR?


Biri bizi gözetliyor her tarafı kameralarla dolu bir evde yaşayan yarışmacıların günlük hayatlarını ekrana taşıyan bir yarışma programıdır.Yarışmanın amacı yarışmacıların ortak bir yaşam alanında 100 gün boyunca aynı hayatı paylaşmaları ve kişiler arasında gelişen olayların ekrana yansıtılmasıdır.Yirmi dört saat boyunca kameralar tarafından görüntülenen biri bizi gözetliyor evinde yarışmacılar temel ihtiyaçlarını ticari taksi sürücülüğü yaparak kazandıkları parayla sağlıyorlar.Büyük para ödülü olan biri bizi gözetliyor yarışmsında her hafta sonu yapılan final gecelerinde bir yarışmacı evden ayrılır son haftaya kadar kalmayı başaran yarışmacı büyük ödlülü alır.

BBG Son 1 Gün

Başlıyor efsane başlıyor! Son 1 gün kaldı 1 Eylül Cumartesi günü Show Tv ekranlarında başlıyor. Yep yeni yarışmacılarıyla Türk televizyonlarının efsanesi BİRİ BİZİ GÖZETLİYOR cumartesi akşamı Öykü Serter ' in sunumuyla 22.15 te başlıyor.1 Eylül Cumartesi 22.15 ten itibaren BBG 6 ile ilgili bütün haberlere sitemziden ulaşabilir yarışmacıları tanıyabilirsiniz.

BBG 5 - ARZU


BBG 5 - ALPER


 
eXTReMe Tracker